Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Τα κομμάτια που θα σε βολέψουν το φετινό χειμώνα!!

1. Η χοντρή πλεκτή ζακέτα που αντικαθιστά το παλτό:
Μπορεί να μοιάζει σαν μικρό πλεκτό χαλάκι που έκοψες και το μεταμόρφωσες σε πανωφόρι, όμως η ζακέτα αυτή θα σε βολέψει όσο τίποτα άλλο. Το επονομαζόμενο blanket coat θα το βρεις σε πληθώρα χρωμάτων και μοτίβων και φυσικά σε διάφορα είδη πλέξης (χοντρής ή πιο λεπτής).
Η μόδα τούτη έχει τις ρίζες της στους ντόπιους Αμερικάνους που έπλεκαν χαλάκια, πόντζο, κάπες και ζακέτες για να προφυλακτούν από τη βαρυχειμωνιά.
Πώς θα το φορέσεις:
α. Επίλεξε ένα ισχυρό γεωμετρικό μοτίβο. Το παλτό- κάπα δεν θα δείξει στυλάτο αν είναι μαύρο ή μονόχρωμο αφού πρόκειται για ένα βαρύ κομμάτι.
β. Βάλε μια λεπτή ζώνη στη μέση για να αναδείξεις το σχήμα του σώματός σου και να μην δείχνεις πως πνίγεσαι μέσα στο πλεκτό.
γ. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα στα ρούχα που φοράς κάτω από την κάπα για να έχεις ένα μοδάτο αποτέλεσμα.
2. Το φαρδύ το παντελόνι:
Η μόδα στο στυλ παντελονιών τα τελευταία χρόνια ήταν επικεντρωμένη στα skinny jeans. Ευτυχώς, οι φαρδιές παντελόνες των 60s επιστρέφουν δριμύτερες σε άπειρα χρώματα και υφάσματα.
Αν θα προτιμήσεις την φαρδιά παντελόνα σε ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, φρόντισε να είναι μεταξωτή για να γίνει πιο ιδιαίτερη. Το μαύρο φαρδύ παντελόνι εξυπηρετεί ιδανικά και το ανδρόγυνο λουκ συνδυασμένο με γιλέκο και γραβάτα.
Αν το λέει η ψυχούλα σου, δοκίμασε μια φαρδιά παντελόνα σε κάποιο έντονα χρώματα (μπλε ελεκτρίκ) ή σε φανταχτερά μοτίβα (γεωμετρικά ή animal print).
Μην φοβηθείς να συνδυάσεις τις παντελόνες και με φαρδιά χουχουλιάρικα πουλόβερ. Αν θες να διατηρήσεις τη γυναικεία γραμμή σου, προτίμησε ένα παντελόνι με τελείωμα "καμπάνα" που επανέρχεται δριμύτερο στη μόδα.
3. Το φόρεμα από βελούδο:
Είναι σούπερ τρέντι, είναι απόλυτα χειμωνιάτικο ως ύφασμα και θα σε κρατήσει ζεστή και σέξι στις βραδινές εξόδους σου. Η πολυτελής υφή του βελούδου, δεν άφησε ασυγκίνητους τους μεγάλους σχεδιαστές όπως οι: Ralph Lauren, Peter Dundas, Calvin Klein και Erdem που τίμησαν τις συλλογές του με βελούδινα φορέματα σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και σε διάφορα μήκη (από σούπερ μίνι έως μάξι). Μην φοβηθείς το χρώμα αφού στο βελούδο αναδεικνύεται όσο σε κανένα άλλο ύφασμα.
Απόφυγε τα flat παπούτσια σε συνδυασμό με το αρχοντικό βελουτέ φόρεμα που το θέλει το τακουνάκι του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου